Despre noi

      FLORIS CONSTRUCT S.R.L. este o societate romaneasca cu capital integral privat infiintata in anul 1994.
      Obiectul de activitate principal al societatii il reprezinta fabricarea de constructii metalice si parti componente metalice.
      Dinamica si performanta la FLORIS CONSTRUCT este sustinuta atat de catre angajatii sai cat si de tehnologia folosita. Managementul societatii, orientat in permanenta spre cerintele pietei vizeaza satisfacerea solicitarilor clientilor nostrii prin oferirea unor servicii in conformitate cu standardele nationale si internationale in vigoare, in conditiile respectarii normelor de siguranta si calitate a constructiilor si de protejare e mediului inconjurator.
      Onorarea cu promptitudine si corectitudine a obligatiilor contractuale dar si incadrarea in termenele si bugetele lucrarilor fac din FLORIS CONSTRUCT un partener serios si performant capabil de a duce la bun sfarsit proiecte asumate atat printr-o coordonare riguroasa a lucrarilor cat si prin executia acestora la un nivel ridicat de calitate.
      Incepand din anul 2006 firma a obtinut Certificarea Sistemului de Management al Calitatii SR EN ISO 9001:2001 sub marca RENAR de catre Moody International.
      Datorita unui program sustinut de investitii FLORIS CONSTRUCT detine in prezent doua hale de productie in suprafata de mp , dotate cu : cabina de sablare si vopsire, instalatii de debitare cu CNC, linie CNC pentru prelucrarea europrofilelor de ultima generatie, instalatii modern pentru sudura, echipamente de ridicat(poduri rulante, macara,turn,automacara), masini unelte, linie completa pentru tamplarie de PVC si Al.
      Atitudinea deschisa, cooperanta, onesta fata de clienti, furnizori si subcontractanti, indeplinirea cu succes a sarcinilor si a angajamentelor asumate, precum si promtitudinea cu care s-a raspuns diverselor probleme aparute in timpul derularii activitatilor de productie sunt realitati ce au determinat cresterea continua a cifrei de afaceri a societatii si au consolidat pozitia SC FLORIS CONSTRUCT SRL pe piata romaneasca in domeniu.
      FLORIS CONSTRUCT isi desfasoara activitatea la :
       PUNCTUL DE LUCRU situat in Bucuresti , str Nicolae Teclu,nr.24,sect.3 unde societatea detine o hala de productie cu o suprafata de 1600 mp si birouri;
       PUNCTUL DE LUCRU situat in com.Glina,jud.Ilfov ,deschidere la Autostrada Soarelui ,ce dispune pe o suprafata de 8300mp de o noua hala de productie de aproximativ 4000mp, Corp de birouri P+3E , garaj auto si depozit de materiale.

Top Inapoi